ABM Produkter
Specialist på förvaringsmedel för arkiv-, bibliotek- och museiprodukter mm. Vi har allt Ni kan behöva för en säker förvaring av arkivalier. Vi levererar produkter speciellt framtagna för att skydda arkivmaterial under lång tid. Produkter för långtidsförvaring som uppfyller krav i svensk standard SS-ISO 16245:2010. Specialprodukter för att lätt ta hand om och transportera arkivhandlingar. Förutom våra egna produkter är vi även återförsäljare för EMBA och Klug-Conservation, se nedan och under flik Produkter/Prislista ovan.

KLUG-Conservation
Alla arkivboxar, mappar, omslag och lådor från Klug-Conservation uppfyller kraven på åldringsbeständighet. De är ISO 9706, ISO 16245 certifierade och Produkter för fotoarkivering är dessutom PAT-testade.
Besök gärna Producentens hemsida. Vi beställer gärna hem även andra produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment.
www.klug-conservation.de

EMBA Arkivsystem
Arkivbeständiga aktomslag, arkivboxar, förvaring för foto, glasplåtar dia, mikrofilm och mikrofiche. Besök gärna Embas hemsida. Vi beställer gärna hem även annat som inte ingår i vårt ordinarie sortiment.
Emba katalog
(Se produktöversikt på sida 18.)

Agfa Copex LD 75 D
Mikrofilmläsare anpassad för SVAR-kort.
ArchiveWriter OP 500
Långtidslösning för alla digitala filer. Skriver ut alla typer av standardfiler (exempelvis TIFF, JPEG, JP2, PDF) Skriver ut på mikrofilm S/V, gråskala  (halvton) eller färg. 16 eller 35 mm.

Mikrofilmskanner
För direktanslutning till vanlig PC. Bordskanner förskanning av 16/35 mm mikrofilm öppen spole, ANSI-3M kassett, mikrofiche och bildkort inklusive programvara. Anslutning till PC med normal bildskärm och kopiering på vanlig laserpinter.Login